FULL_TIME

Solution architect netwerk & security - Provincie Antwerpen

Antwerpen BE
2023-01-23
2024-03-19

Een solution architect netwerk & security doet de provincie beter werken.

Als je als ICT’er zelf soms thuiswerkt, weet je hoe je het telewerken voor alle provinciale medewerkers toegankelijker kan maken. Als je er in het weekend graag opuit trekt, ontdek je hoe je onze provinciale domeinen aangenamer digitaler kan maken. Of als je liever met de fiets komt werken, weet je beter hoe je de provinciale fietsbarometer relevanter kan maken. Je ziet, hoe beter jij je voelt bij je job, hoe beter je de provincie doet werken. Hoe precies, lees je hieronder:

Over jezelf zeg je dat je

geniet van gebruikersnoden vertalen naar een optimale infrastructuur. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken om data in netwerkomgevingen efficiënt en veilig te koppelen en te ontsluiten. Je zet je communicatievaardigheden in om toekomstige gebruikersnoden op te sporen met als doel te innoveren en te anticiperen.

Je ex-collega’s zeggen dat je

een gemis bent. Jouw open geest en talent om gebruikerswensen te vatten én vertalen, gaan ze niet gauw kunnen vervangen. De juiste vragen stellen – dat was jij. De antwoorden wist je om te zetten naar acties die de bedrijfsstrategie versterkten. Met je oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen netwerken en security, tilde je de ICT-infrastructuur naar een hoger niveau. Je zin voor initiatief en je betrokkenheid maakten van jou een ongelofelijk fijne collega om mee samen te werken.

Je nieuwe collega’s zeggen dat je

bij de dienst ICT Infrastructuur en Operations letterlijk (in een open landschap of van thuis uit) en figuurlijk (met een open minded team) alle ruimte krijgt om tot innovatieve gebruikersoplossingen te komen. Vatten ze jouw takenpakket in een notendop samen, ziet dat er zo uit:

  • Samenwerken met teamverantwoordelijken en collega-architecten aan een gedragen strategie in lijn met algemene visie. Binnen jouw kennisdomein bouw je zo aan maximale meerwaarde op lange termijn.
  • Operationele 3e-lijnsondersteuning organiseren, waarbij je binnen jouw kennisdomein waakt over een vlotte overdracht van 1e- en 2e-lijnsondersteuning naar andere teams.
  • Af en toe verplaatsen naar de mooiste plekken van provincie Antwerpen om op verschillende provinciale locaties in het kader van projecten of interventies te ondersteunen.
  • Technische randvoorwaarden creëren én valideren om aangeboden offertes en voorstellen bij overheidsopdrachten mee in te schatten.
  • Kennis uitbouwen en delen met de teamleden binnen jouw kennisdomein.
  • Draagvlak vergroten voor de oplossingen die je aanreikt dankzij het actieve ambassadeurschap dat je opneemt voor jouw kennisdomein.

Om maar te zeggen: het werk is divers, verrassend en vormt samen een uniek opgebouwd IT-netwerk. Dat het altijd ten dienste van onze bedrijven en inwoners staat maakt het alleen maar mooier. Tip: vanop de 9e verdieping in het gloednieuwe provinciehuis in Antwerpen, zijn ook de vergezichten mooi meegenomen.

Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s nog meer zeggen over werken bij provincie Antwerpen? Je ontdekt het op de website, waar je ook de belangrijkste troeven en leuke projecten vinden kan.

Je vrienden zeggen dat je

Een rots in de branding bent die altijd mee naar oplossingen zoekt. Al van kleins af ben je een initiatiefnemer die zorgt dat de plannen ook realiteit kunnen worden. Bij jou kunnen ze terecht en je weet wie je best aan boord hebt om van elk verhaal een succes te maken.

Je mag van ons verwachten dat

je salaris aan de vooropgestelde barema’s van deze functie voldoet. Dat wil zeggen dat je start op salarisschaal A1 en je brutoloon zich maandelijks tussen de € 3.298,26 - € 5.132,30 bevindt, berekend op basis van je werkervaring. Via onze loonsimulator kan je een gedetailleerd beeld krijgen.

Je start met een contract van bepaalde duur voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid op verlenging na een paar maanden met optie vast in dienst. Dat vullen we nog aan met glijdende werkuren binnen een flexibele werkomgeving, 36 dagen jaarlijkse vakantie, opleidingen à la carte en toffe collega’s.

Werken bij de provincie biedt ook heel wat extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering voor jou én je gezin, een laptop en smartphone + abonnement. Verder schotelen we jou ook maaltijdcheques voor twv €8/dag en neem je gratis het openbaar vervoer naar en van het werk. Wie liever met de fiets tot op kantoor trapt, krijgt een fietsvergoeding. Lees meer over extralegale voordelen.

Je ziet, de provincie biedt je heel veel mogelijkheden om je werk- en privéleven samen te doen werken.
 

Kom ik in aanmerking voor deze job?

De functie vraagt dat je denkt op masterniveau met minstens 6 maanden werkervaring.
Heb je voldoende ervaring, maar geen masterdiploma op zak?
Dan kan je na een succesvolle digitale capaciteitsproef alsnog deelnemen aan de sollicitatiegesprekken.
 

Helemaal overtuigd? Top, lees hieronder dan de verdere stappen die je zal doorlopen…

Eerste en vooral solliciteer en overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

Na een positieve screening van deze cv & motivatiebrief door de leidinggevende van het team, zal je door een consulent werving en selectie uitgenodigd worden voor een verkennend competentiegericht interview. Is er een match en klik langs beiden kanten, dan krijg je onmiddellijk het contract van bepaalde duur voor 1 jaar aangeboden.

  • Heb je vragen over verloning en extralegale voordelen? Contacteer Maxime Janssens, Consulent Werving & Selectie, via 03 240 54 32 of maxime.janssens@provincieantwerpen.be
  • Heb je vragen over de functie(inhoud) zelf? Contacteer Sven Voet, Teamverantwoordelijke Team Infrastructuur, via 03 240 58 35 of sven.voet@provincieantwerpen.be.

Hopelijk tot binnenkort!