FULL_TIME

Developer - FWO

Brussel BE
2021-12-07
2024-03-29

Het Fonds Wetenschappelijk onderzoek – Vlaanderen stimuleert en ondersteunt door financiële steun het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, het strategisch basisonderzoek, het klinisch-wetenschappelijk onderzoek, de aanschaf van zware en middelzware onderzoeksinfrastructuur en het beheer van grote rekencapaciteit in Vlaanderen. De financiële middelen die het FWO in hoofdzaak ter beschikking krijgt van de Vlaamse Regering, investeert het in mandaten en projecten, in mensen en infrastructuur, in reisbeurzen en internationale samenwerking. Momenteel heeft het FWO een vacature voor een (m/v/x):

Developer

Je stapt in bij een van onze scrum teams waar je een degelijk en intensief trainingstraject zal doorlopen, afgestemd op jouw profiel. Je werkt zelfstandig, maar je kan steeds rekenen op de ervaring en kennis van je collega’s. Na de inwerkperiode zal je taken opnemen van het KANBAN-bord en meedenken over hoe we de software kunnen verbeteren. Je identificeert ‘bottlenecks’, helpt ons om verouderde software te vernieuwen en levert input over strategische en architecturale keuzes. Jouw bijdragen en input, net zoals die van je collega’s, zijn de drijvende kracht van het IT-Beleid binnen het FWO.

Profiel

Onze ‘ideale’ kandidaat bezit een grondige kennis van de gebruikte technologieën binnen het FWO: Visual Studio in een .NET omgeving (C# en ASP.NET), Angular met PrimeNG, Microsoft SQL-server. Je kan werken met Rest API’s en termen als SOLID, DDD & clean-code zijn je niet vreemd. Je hebt een professioneel bachelor diploma in de informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Het afleveren van kwalitatieve code is belangrijk voor jou. Je bent gepassioneerd door IT en gefascineerd door innovatie en vooruitgang. Je kan zelfstandig, maar ook in teamverband werken en je neemt graag initiatief.

Aanbod

Je start meteen met een contract van onbepaalde duur. Je ontvangt een salaris volgens schaal B221 (http://www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator). Alle nuttige ervaring wordt financieel gehonoreerd. Je kan tot 50 procent van thuis uit werken. Gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Je wordt aangesloten bij een hospitalisatie- en groepsverzekering. Je geniet van een glijdende werktijdregeling en 35 dagen vakantie binnen een 38 uren stelsel. Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag, ontvangt een laptop, GSM (incl. abonnement), een internetabonnement thuis, de nodige licenties en een pluralsight abonnement. De plaats van tewerkstelling is Egmontstraat 5, 1000 Brussel.

Interesse?

Bekijk de uitgebreide functieomschrijving. Stuur een mail naar sollicitaties@fwo.be met je cv, portfolio, een kopie van jouw diploma en een korte motivatie. Op het moment dat we jouw kandidatuur ontvangen, mag je binnen de 5 werkdagen een antwoord verwachten, indien positief, volgt er een eerste intakegesprek gevolgd door een technische screening, maar stuur ten laatste op maandag 8 november 2021 jouw kandidatuur door, want op dat ogenblik wordt de vacature afgesloten. Voor vragen in verband met de functie-inhoud kan je contact opnemen met Geert De Pauw, 02/550.15.14, geert.depauw@fwo.be.

Het FWO voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid