FULL_TIME

Talent Specialist - Fieldside

Prins Boudewijnlaan 43 2560 Edegem, Antwerp BE
2022-01-11
2024-03-28

Talent is het fundament van onze business en daarom zijn we op zoek naar iemand met een neus voor goede kandidaten, een passie voor mensen en interesse in technologie.

 

Wat ga je doen binnen de Fieldside groep?

Als Talent Specialist bij Fieldside ben jij de go-to persoon voor onze deelbedrijven wat rekrutering betreft van een waaier aan profielen (IT, marketing, analisten, sales,…). Je bepaalt samen met de managing partners de parameter en stelt vlotte functieprofielen op.

Via verschillende kanalen (jobsites, social media, etc.) en je eigen netwerk ga je op zoek naar geschikte kandidaten. Je screent hen via een eerste telefonisch contact en peilt naar ambities, ervaring en de match met het betreffende deelbedrijf. Bij een positief gesprek rapporteer en overleg je met de managing partner van het deelbedrijf en plan je het tweede gesprek samen in.

Tijdens dit gesprek weet jij de persoonlijkheid van een kandidaat te ontrafelen en kan je dmv methodologieën (disc, insights,,…) inzicht krijgen in de kandidaat. Je volgt alles nauwgezet op in onze ATS tool.

Samen met je collega’s in het HR team neem je deel aan jobbeurzen en initiatieven rond campus recruitment. Op basis van je interesse en expertise werk je ook mee aan algemene HR-projecten.

Klinkt als muziek in de oren? Dit is wat we van je verwachten…

Je vindt je helemaal terug in onze kernwaarden:

  • passie om mensen te helpen en te doen groeien
  • transparante en eerlijke communiciatie
  • initiatief nemen en meedenken over mogelijke groei en nieuwe ideeën
  • respect en openheid waarop jij langetermijn contacten uitbouwt met kandidaten en ook je collega’s

We zijn op zoek naar iemand die minstens 2 jaar ervaring heeft met het screenen en vinden van kandidaten.  Je hebt natuurlijke people skills en een uitgesproken interesse in mensen en IT. Daarnaast kruip je graag in je vacature-pen en gebruik je je een creatieve kant voor het inzetten van social media in je zoektocht naar talent.

Wat mag je van ons verwachten?

Fieldside biedt een aantrekkelijk loon aangevuld met een heleboel extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart en hospitalisatieverzekering. Maar bovenal investeren we graag in ons team.

Bij Fieldside geloven we in vooruitgang en openheid, zowel op technologisch als op persoonlijk vlak. Respect is daarbij een van onze belangrijkste hoekstenen. We bieden iedereen de nodige ondersteuning zodat elk van ons kan uitgroeien tot een krak in z’n vak. De richting mag je zelf aangeven.

Naast efficiënt werken, houden wij ook van een efficiënt feestje. Want de boog kan niet altijd gespannen staan. Een team event, verjaardag, jubilee, familiedag, kerstfeest, short-ski: het zal wel zijn! Onze droge humor en gezonde zelfreflectie krijg je er gratis bij.