FULL_TIME

UX/UI designer - Fieldside

Antwerp BE
2024-02-16
2024-02-24

Ben jij ook een gedreven UX designer? Je beperkt je niet tot een mooie look & feel, maar levert applicaties op die user-friendly zijn. Je houdt daarbij rekening met de eindgebruiker en ontwerpt complexe concepten na een grondige analyse van de noden en verwachtingen van de klant.

Verwachtingen van klanten vertalen naar iets tastbaar? Geen probleem! Je kan jouw ideeën en kennis makkelijk omzetten in intuïtieve oplossingen en memorabele applicaties. Bovendien ben je vertrouwd met het snel valideren van designed prototypes in design sprints.

Uitdagende projecten? That’s your cup of tea. Op basis van workshops die je faciliteert met de klanten en stakeholders werk je high fidelity prototypes uit. Deze onderbouw je met jouw schetsen, wireframes en user journey’s. Jouw finale designs stel je graag voor aan klanten tijdens een pitch.

Je kan je moeiteloos verplaatsen in de wereld van de gebruiker. Je begrijpt hun noden en gewoontes. Om jouw ontwerpconcepten te finaliseren, reken je echter niet alleen op je eigen intuïtie. Je analyseert feedback van gebruikers, meet de bruikbaarheid en houdt rekening met de technische beperkingen en de marktsituatie.

Ten slotte houd je graag iedereen op één lijn om ervoor te zorgen dat jouw design past bij de behoeften van de gebruikers, de noden van de klant en de langetermijnstrategie. Hiervoor werk je samen met de productmanagers en development teams om jouw design te bewaken.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 1 à 3 jaar ervaring als UX designer. 
  • Je kan een portfolio voorleggen op Dribbble, Behance of op jouw persoonlijke website.
  • Uitdagende briefings schrikken jou niet af.
  • Je verdiept je graag in gebruikersbehoeften en verwachtingen. Design sprints, service design en customer journey’s zijn jou hierbij niet onbekend.
  • Je kan werken met Figma (of Sketch/Adobe XD).
  • Wil je ons helemaal omverblazen? Dan kan je ook werken met één of meerdere creatieve tools zoals Adobe Creative Cloud, Miro, Invision, Marvel, Framer, Hotjar, Keynote, Powerpoint…
  • Je wilt graag deel uitmaken van een jong team met like-minded designers.
  • Je staat open om mee te denken en ons team verder mee uit te bouwen.
  • Je grijpt elke kans om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.
  • Een achtergrond in development (HTML, CSS, Javascript…) is altijd een pluspunt.

Ons aanbod

Je komt terecht in een team van gedreven UX specialisten. Daarnaast krijg je de ruimte om te groeien en de nodige opleidingen te volgen.

Fieldside biedt een aantrekkelijk loon aangevuld met een heleboel extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart en hospitalisatieverzekering. Maar bovenal investeren we graag in ons team.

Bij Fieldside geloven we in vooruitgang en openheid, zowel op technologisch als op persoonlijk vlak. Respect is daarbij een van onze belangrijkste hoekstenen. We bieden iedereen de nodige ondersteuning zodat elk van ons kan uitgroeien tot een krak in z’n vak. De richting mag je zelf aangeven.

Naast efficiënt werken, houden wij ook van een efficiënt feestje. Want de boog kan niet altijd gespannen staan. Een team event, verjaardag, jubilee, familiedag, kerstfeest, short-ski: het zal wel zijn! Onze droge humor en gezonde zelfreflectie krijg je er gratis bij.