FULL_TIME

Solution Architect Azure Cloud - Argenta

Antwerp BE
2022-06-17
2024-03-28

Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Argenta binnen de afdeling Infrastructure & Operations Services (IOS). Deze directie staat in voor de centrale en overkoepelende aansturing van de technische implementatie, de opvolging en het beheer van de infrastructuur (private en public Cloud), werkplek- en netwerk & security componenten. Hiermee ondersteunen we onze applicatie voor de kantoren, HQ medewerkers en onze klanten via digitale kanalen.

Als solution architect ben je verantwoordelijk om de Azure Cloud mee in te richten ter ondersteuning van de ontwikkelteams. Vanuit jouw functie zorg je dat de architectuur voor Azure Foundation, security en onderliggende diensten ter beschikking staan om de onboarding van de toepassingen vlot mogelijk te maken.

Afstemming met de solution architecten van andere IT-afdelingen binnen Argenta is noodzakelijk om een geïntegreerde oplossing mogelijk te maken. Een combinatie van Azure Cloud, on-premise systemen en toepassingen zorgt voor de nodige uitdagingen.

De oplossing die je documenteert, zorgt ervoor dat het Public Cloud team het gedetailleerde design en de implementatie op zich kan nemen.

Je hebt niet alléén oog voor de technische oplossing, maar je garandeert ook dat de processen en procedures eenvoudig blijven, maximaal geautomatiseerd kunnen worden en de gevolgen voor operationele werking kostenefficiënt blijft. Je draagt bij tot de langere termijnvisie door mee te werken bij het opstellen van de roadmap die regelmatig aangevuld en bijgestuurd wordt.

Jouw taken worden binnen een SAFe agile werking uitgevoerd. Deze werkmethode zorgt voor een gestructureerde aanpak maar met heel wat verantwoordelijkheden die je zelf dient op te nemen. Je wordt betrokken bij verschillende ceremoniën zoals epic refinement, program backlog refinement, …

Je bepaalt dus mee de inhoud en objectieven van de features die deel uitmaken van de epics. Het in kaart brengen en analyseren van de behoeften van de klant zorgt ervoor dat onze producten en oplossingen blijvend up-to-date, stabiel en kwaliteitsvol zijn.

Je rapporteert aan de Manager Infrastructuur over de voortgang van de activiteiten, eventuele issues/risico’s en de algemene werking van het team.

Je persoonlijkheid

Jezelf zijn staat centraal bij Argenta en in ons team. Samenwerken in een aangename sfeer met respect voor de collega’s staat hoog in ons vaandel. Eenvoud en efficiëntie is waar we voor gaan.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Een positieve ingesteldheid en oplossingsgerichtheid helpen het team en onze doelstellingen immers vooruit.

Duidelijke communicatie, analytisch vermogen en teamwork zijn de ingrediënten die dagelijks aan bod zullen komen in deze rol. Bovendien ben je een belangrijke schakel in onze SAFe agile werkmethode.

In het IOS-team houden we beide voeten stevig op de grond en met een pragmatische aanpak houden we onze omgeving maximaal beschikbaar en veilig.

Je bent constructief en praktisch aangelegd en kan goed plannen, organiseren en coördineren binnen een complexe ICT-infrastructuur. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je je stakeholders op een vriendelijke, respectvolle manier te benaderen. Tenslotte schrikt het jou niet af om ownership te nemen en wil je graag je eigen loopbaan uitbouwen.

Je theoretische bagage

  • Je behaalde een bachelor of master in een ICT-gerelateerde richting, of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bent gefascineerd om een passende oplossing te vinden voor onze Argenta-behoeftes.
  • Je hebt een zeer goede kennis van Azure Cloud.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.
     

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

  • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
  • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
  • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Een marktconforme brutoverloning
  • Maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)