FULL_TIME

Stage - Data Science - Argenta

Antwerp, East Flanders, Flemish Brabant, Limburg, West Flanders BE
2023-03-24
2023-03-24

Klaar voor een eerste leerrijke werkervaring in een dynamische omgeving? Argenta biedt je de kans om te proeven van het echte bedrijfsleven. Voor de afdeling Commercial & Customer Intelligence binnen de commerciële organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair!

Wat je precies doet?

Het wordt jouw taak om op een creatieve manier data om te zetten naar betekenisvolle visualisaties. Je verzamelt gegevens uit verschillende bronnen, optimaliseert datasets voor rapportage en ontwikkelt gebruiksvriendelijke Tableau dashboards.

Ga je graag iets technischer tewerk? Dan kun je mee helpen bouwen aan onze dataproducten & tools via SQL en/of Python programming.

We hebben een goed gevulde backlog, met allerlei interessante topics met betrekking tot marketing intelligence (campagne evaluatie & monitoring), markt- en klantonderzoek, performance analyses, fraudeanalyses, etc.

Je komt terecht in een jong dynamisch team met data engineers, analisten en data scientists.

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als stagiair in de afdeling Commercial & Customer Intelligence ben je analytisch, ondernemend en klantgericht. Verder durf je creatief te zijn, maar verlies je de details niet uit het oog.

Je theoretische bagage

  • Je volgt een bacheloropleiding met een wiskundige of IT-technische insteek.
  • Je hebt affiniteit met data en het ontwikkelen van dashboards.
  • Je hebt al enige ervaring met een Business Intelligence tool (bv. Tableau, Power BI, Qlikview,…)
  • Kennis van datamodellering is een pluspunt.

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

  • Je talent krijgt alle kansen. We bieden jou de mogelijkheid om eigen initiatieven te nemen en zelfstandig te werken.
  • ‘s Morgens voor het werk gaan zwemmen? Even gaan shoppen tijdens de middag? Dat kan, dankzij onze flexibele werktijden.
  • Sneakers kunnen, pumps ook. Maar vooral: beide voeten op de grond.
  • Je belandt in een team met toffe collega’s die steeds voor je klaarstaan.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken