FULL_TIME

DevOps Engineer Solutions - Argenta

Antwerp BE
2023-02-13
2024-03-28

Als OPS engineer maak je deel uit van de IT Business Solutions Operationele afdeling en word je verantwoordelijk voor het oplossen en voorkomen van incidenten in 1ste en 2de lijn. Daarnaast sta je in voor het borgen van de continuïteit van business- en IT-applicaties binnen jouw kennisdomein. 

Je komt terecht in een DevOps-team van analisten, ontwikkelaars, testers en OPS engineers. Je werkt nauw samen met de business, de servicemanager en externe leveranciers in het kader van pakketten, om een kwalitatieve end-to-end service te garanderen. Verder ben je nauw betrokken bij de oplevering van nieuwe features. (agile approach)

Je neemt ownership op de toegewezen applicaties binnen het domein Digitaal zodat de continuïteit gewaarborgd kan blijven. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op non-productie- en productie-omgevingen en eventuele nieuwe procedures of procesactiviteiten.

Je analyseert incidenten en problemen afkomstig van de business of uit automatische alerting en zorgt ervoor dat onze klanten snel geholpen worden. Je identificeert verbeteracties om in de toekomst incidenten te voorkomen en je zorgt voor grondige oplossingen. Verder zorg je ervoor dat de nodige stories op de backlog van het team komen te staan en ingepland worden. Ook sta je in voor de communicatie, zowel intern als extern, om de oplossing en impact van de incidenten naar de betrokken partijen duidelijk te maken.

Je volgt de ontwikkeling van nieuwe projecten/features op binnen het domein Digitaal en waakt erover dat deze beantwoorden aan de eisen van de OPS engineers, d.w.z. opstellen en bewaken van de non-functional requirements in samenwerking met de service manager.

Na een grondige inwerking treed je toe tot een wachtdienst, waarin je de processen binnen het domein Digitaal bewaakt buiten de kantooruren en tevens ondersteuning biedt tijdens geplande interventies.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent communicatief en kunt de zaken simpel uitleggen.
  • Je hebt een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Mindset operationeel beheer.
  • Je hebt een hands-on affiniteit voor technisch-operationele aspecten zoals monitoring.
  • Een pluspunt is ervaring in een agile/SAFe werkomgeving en DevOps.
  • Je hebt een leergierige en zelflerende aanpak en een klant- en oplossingsgerichte instelling.
  • Je bent stressbestendig, assertief en vastberaden om weerstand om te buigen naar oplossingen en gedragenheid.

Argenta en jij: een match?

Kom je bij Argenta werken? Dan word je Argentaan. Maar Argentaan zijn is niet zomaar werken bij Argenta. Het is veel meer dan dat.

Als Argentaan werk je samen met je collega’s naar duidelijke doelstellingen toe. Je doet dat met kennis van zaken. En met een lach, een kopje koffie en een gezellige babbel. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Je kan gewoon jezelf zijn bij Argenta. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt, of je nu letterlijk thuis werkt of op de hoofdzetel. Jouw talenten, ambities en welzijn staan centraal. Samen groeien op professioneel en persoonlijk vlak is het doel.

Ontdek wat Argentaan zijn betekent

 

En het financiële plaatje?

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Een competitief brutoloon
  • Maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • Netto onkostenvergoeding van 165 euro per maand
  • Een cafetariaplan waarmee je het bedrag van je 13de maand flexibel kunt inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een smartphone te leasen of extra verlofdagen aan te kopen
  • Keuze tussen een bedrijfswagen (inclusief tankkaart of laadoplossing) of een aantrekkelijk mobiliteitsbudget dat je kunt spenderen aan duurzame mobiliteitsalternatieven, zoals de aankoop van een fiets, het gebruik van een deelauto of de terugbetaling van je huisvestingskosten


Extra
Een goede balans tussen werk en privé vinden we even belangrijk als een mooie verloning. Je werkuren vul je dan ook zelf flexibel in. Op kantoor of thuis werken? Jij kiest! We werken 60% van thuis uit, maar je kan steeds in gesprek gaan met je leidinggevende voor een aanpak op maat.