FULL_TIME

UX-UI Designer - Smals

Brussel BE
2024-06-17
2024-06-20

Als UX/UI Designer verzamel en evalueer je gebruikersbehoeften in samenwerking met de projectleiders en functioneel analisten.

Je geeft advies over de implementatie van UX Research Methods en over de uit te voeren tests om het gedrag van de gebruikers te analyseren en te voorspellen.

Je bereidt conceptontwerpen voor en presenteert deze aan de interne teams en belangrijkste stakeholders. Je illustreert je ontwerpideeën met user flows, experience maps en rapid prototypes.

Je bouwt UI-prototypes van hoge kwaliteit om duidelijk te illustreren hoe het product/de dienst moet werken en hoe het eruit ziet.

Je identificeert en lost UX-problemen op (bijvoorbeeld responsiviteit).

Je test de gebruikerservaring, de componenten, de lay-out en het design van de pagina's en de user flows. Je houdt rekening met de feedback van de klant en de gebruiksgegevens om de gebruikerservaring te verbeteren.

Ten slotte pas je de lay-out aan volgens de feedback van de gebruikers.

Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma en minstens 2 jaar ervaring in UX/UI Design.

Je bent bekend met de toegankelijkheidsnormen en met Figma en Figjam. Kennis van Airtable is een pluspunt.

Dankzij je persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden kan je samenwerken met verschillende belanghebbenden en hen betrekken bij een co-creatieproces. Je kan je communicatie- en interactiestijl aanpassen aan verschillende situaties.

Je bent een goede teamspeler en werkt ook effectief zelfstandig.

Je hebt goede tijdmanagementvaardigheden.

Tot slot heb je een goede kennis van het Frans en het Engels.

Aanbod

  • Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job waarbij je bijdraagt aan IT-oplossingen die een belangrijke rol spelen in de samenleving. Onze slogan 'ICT for society' weerspiegelt dit perfect.
  • Zoek je een goede balans tussen werk en privéleven? Geniet van flexibele werkuren en maak gebruik van ons zeer uitgebreid telewerkbeleid.
  • We bieden ruime interne en externe opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
  • We bieden je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, maaltijdcheques, ecocheques, vergoeding voor je woon-werkverkeer (fiets – openbaar vervoer), …
  • We voeren een gelijkekansenbeleid en vinden o.a. equal pay belangrijk.