FULL_TIME

Domain Scrum Master - NN Belgium

Brussels BE
2024-07-12
2024-07-23

NN is een levensverzekeraar met grootse ambities in België. Hoe verschillend en uniek mensen ook zijn, iedereen streeft naar een lang en gelukkig leven. Wij helpen mensen dan ook zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden in het leven. We beschermen onze klanten als levensverzekeraar met sterke productoplossingen. En we ondersteunen alle Belgen in hun streven naar geluk. Met 1,6 miljoen unieke klanten, 600 gelukkige medewerkers en een jaarlijkse omzet van 1 miljard euro, maken we deel uit van een sterke internationale groep. Potentiële collega’s die graag een positieve impact hebben op het leven van elk van onze klanten, heten we daarom heel graag welkom bij NN! 

 

Wat is jouw impact als Domain Scrum Master bij NN? 

Teams met een agile mindset geraken verder. Daar geloven we in. En daarom rekenen we op jou als Scrum Master om deze agile mindset te laten leven binnen onze organisatie. Als coach en facilitator haal je het beste uit mensen en krijg je er energie van om samen alles vlot te laten verlopen.

Je krijgt een aantal scrum teams onder je hoede binnen een specifiek domein. Dat is bijvoorbeeld ons B2B-domein: de interne klant voor wie we end-to-end oplossingen bieden. Je stuurt deze teams niet inhoudelijk aan, maar zorgt ervoor dat ze vlot samenwerken volgens onze agile werkmethode. 

Het resultaat? Incidenten raken vlot opgelost. Alles blijft up and running. We leveren software en nieuwe features zo efficient mogelijk op. Én behouden een positieve teamdynamiek

Wat doe je concreet?

 • Je inspireert en coacht teams met uiteenlopende profielen. Je helpt hen om zichzelf steeds beter te organiseren en doelstellingen te behalen. 
 • Je organiseert en faciliteert scrum ceremonies.
 • Samen met de Product Owner zorg je voor een backlog met de juiste prioriteiten. 
 • Zijn er belemmeringen of inefficiënties? Jij merkt ze op en initieert de weg naar een oplossing.
 • Je stimuleert kennisdeling en verankert kennis binnen (en tussen) de teams van je eigen domein.
 • Je werkt nauw samen met de Domain IT Lead, die de teams inhoudelijk aanstuurt, en de People Lead, die verantwoordelijk is voor people management

Wat heb jij te bieden als Domain Scrum Master ? 

 

 • Je hebt al enkele jaren ervaring met organisatiemethoden om als team agile samen te werken. Je kent Jira of gelijkaardige tools. Heb je ervaring met SAFe, dan is dat een waardevol pluspunt.
 • Je luistert actief naar de input van de teams. Zo zorg je ervoor dat de taken georganiseerd zijn op een manier die voor iedereen werkt. Je empathie helpt je ook om mensen te coachen.
 • Je hebt een neus voor continue verbetering. Je aanpak is proactief en pragmatisch.
 • Je hebt voeling met IT-delivery en -ondersteuning en je hebt interesse om  je hierin verder te verdiepen.
 • Leer je iets bij, dan deel je die kennis ook graag weer met anderen. 
 • Je communiceert sterk in het Engels, het Nederlands en het Frans.
   

 

We vragen behoorlijk wat, maar je krijgt daarvoor veel terug. Wat heeft NN jou te bieden? 


Care. Clear. Commit. NN zorgt voor een job die werkt voor jou. 

NN heeft mensen nodig zoals jij, authentiek en geëngageerd, die het beste van zichzelf willen geven aan onze klanten, met frisse ideeën en de gedrevenheid om initiatief te nemen. Mensen die onze waarden logisch en evident vinden. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid die het verschil maken. Wees dus vooral jezelf. Dat waarderen we bij NN!

Hoe? 

 

 • Je werkt met meerdere teams en ondersteunt een volledig domein. Zo heb je impact op onze business.
 • Je maakt deel uit van een community van Scrum Masters die kennis delen met elkaar.
 • Je ontvangt een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen: een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen, 12 adv-dagen en 5 dagen extralegaal verlof. 
 • Je krijgt de ruimte om jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je verder kan bouwen aan jouw loopbaan. Het aanbod is divers: opleidingstrajecten op maat, workshops, coaching, on-the-job learning, … 
 • Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is. Daarom zorgen we voor een aangename, informele sfeer en zetten we in op een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerk, glijdende uren en een fitnessruimte met groepslessen maken het voor jou makkelijker om het juiste evenwicht te vinden. 
 • En om jouw creativiteit nog een duwtje te geven, hebben we ook gedacht aan een toffe, volledig vernieuwde werkomgeving waar je je thuis voelt. Die vind je in het bruisende Brussel, letterlijk naast het station van Brussel-Zuid.