DataNewsJobs is de jobsite van Data News voor IT & Digital profielen

Data News is al meer dan 40 jaar dé referentie in België voor IT-nieuws, trends en opinies. Met het jobplatform DataNewsJobs leggen we de link tussen Belgische IT profielen en bedrijven.

U kijkt uit naar een nieuwe uitdaging of bent benieuwd naar de mogelijkheden in de markt

Op DataNewsJobs vindt u eenvoudig en snel actuele vacatures en projecten terug binnen IT en technologie in België. Maak van onze zoekmachine gebruik en krijg een overzicht van alle vacatures die overeenkomen met uw profiel. Een vacature gevonden die bij u aansluit? Klik op onze solliciteerknop en solliciteer rechtstreeks bij het bedrijf in kwestie. Indien u graag als eerste op de hoogte blijft van de meest recente vacatures, kan u een Job Alert aanmaken waarmee u een overzicht per mail ontvangt. Wil u vacatures kunnen opslaan en uw sollicitaties bijhouden? Maak dan een profiel aan en beheer eenvoudig uw zoektocht. U kan uw profiel zichtbaar maken zodat onze klanten u kunnen terugvinden en u bij interesse kunnen contacteren.

Neem een kijkje tussen de vacatures die momenteel online staan, stel een Job Alert in, of maak een profiel aan op onze site.

U heeft een openstaande IT vacature of wil meer bereik en visibiliteit creëren voor uw IT functies en uw employer brand

De jobsite van DataNewsJobs bereikt maandelijks duizenden IT profielen in België. Wij stellen alles in het werk om de beste IT en Digital talenten aan te trekken voor uw openstaande vacatures. Plaats uw vacature op onze site en kom in ons vacatureoverzicht te staan. Uw vacature zal dan niet alleen teruggevonden worden door onze bezoekers, ze wordt ook in de kijker geplaatst via de Data News media (o.a. naast artikels en in de nieuwsbrief) en via onze tientallen andere partners (o.a. Roularta Media Group, EDITx, IPM Group, Indeed, Google, …). Op deze manier bereiken we ook ICT’ers die niet actief zijn op vacaturesites. Ons platform en de service die we bieden zorgen voor een zeer gerichte en unieke branding voor uw vacatures wat resulteert in een gekwalificeerde instroom van sollicitanten.

Zie hier voor onze oplossingen of neem contact met ons op via het contactformulier.

DataNewsJobs is een joint venture van EDITx Sprl en Roularta Media Group nv.

Naast het jobplatform bieden wij ook andere diensten aan i.k.v. IT rekrutering en employer branding. Gaande van on- en offline beurzen voor IT profielen waaronder Match IT, tot hackthons en IT challenges. Contacteer ons en wij bezorgen u graag meer informatie over onze initiatieven.