FULL_TIME

Cloud Solution Architect (vast/freelance) - Droppar

Antwerp BE
2024-07-12
2024-07-16

WAT DOE JE ALS CLOUD SOLUTION ARCHITECT?

Als cloud solution architect werk je op projectbasis bij diverse klanten waar je vanuit je expertise verantwoordelijk bent voor het uittekenen van de cloud architectuur en het begeleiden van klanten hierin.  Je zet de functionele eisen en behoeften om in een cloud architectuur, waarbij wij vooral met OCI werken. Zo maak je ook de vertaalslag van de architectuur naar een concrete roadmap.

Je adviseert over hoe de platformen moeten evolueren en staat je technisch team bij tijdens de implementatie van de cloud oplossingen. Naast je taken bij de klant, ondersteun je ook de uitbouw van onze specialisatie.

WIE BEN JIJ?

Je hebt minstens vijf jaar ervaring als cloud solution architect. Hierbij val je terug op een brede IT-kennis. Je hebt goede kennis van Oracle Cloud Infrstructure (OCI), automatisatie en nieuwe trends in de markt. Zo begrijp je ook het concept automatisatie en het opzetten van pipelines (Ansible, Puppet, Jenkins, etc.). Kennis van Kubernetes is een bonus.

Je begrijpt de behoeften van de klant als geen ander en je streeft altijd naar de beste oplossing. Je sterke communicatieve skills komen altijd van pas, zowel bij de klant als binnen je eigen team. Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job.

WAT HEBBEN WIJ IN DE AANBIEDING?

  • Bij Droppar kom je als cloud solution architect terecht in een informele werkomgeving waar collega’s en klanten centraal staan. Openheid en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van waarden. Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.
  • Je komt terecht in een team van cloud addicts met wie je je kennis deelt en waar je elkaar inspireert. Ook met de andere teams binnen de Fieldside cluster heb je een goed contact.  Want je kan altijd terugvallen op hun expertise, indien nodig.
  • We nemen de tijd om je te begeleiden op je carrièrepad op basis van jouw persoonlijk groeiplan. Gesprekken doorheen het jaar zorgen ervoor dat dit groeiplan leeft en bijgestuurd wordt waar gewenst.
  • Op onze social events (short-ski, familiedag, afterwork drinks, etc.) vormen we ook na de uren een hecht team en leer je je collega’s eens op een andere manier kennen!
  • Tenslotte bieden we een competitief salarispakket, een toffe bedrijfswagen met tankkaart, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen, en bangelijke koffie.