FULL_TIME

Cloud Engineer (vast/freelance) - Droppar

Antwerp BE
2024-07-12
2024-07-23

Vanuit je rol als cloud engineer begeleid je onze klanten op hun pad van on-prem naar de cloud. Je zorgt daarbij voor technische innovatie en efficiëntie door terugkerende taken te automatiseren.  

Naast ontwerp en design van de cloud omgeving ondersteun je continuous integration en CI/CD. Ook het verbeteren en verzekeren van security van de cloud infrastructuur zijn cruciale onderdelen van jouw takenpakket.

WIE BEN JIJ?

Je bent een cloud liefhebber in hart en nieren met kennis van een aantal cloud providers. Wij werken daarvan vooral met Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Uiteraard ben je als cloud engineer ook zot van systeem- en netwerkbeheer, efficiëntie en automatisatie. Wij houden van een brede kennis van automatisatie tools zoals Jenkins, Ansible, Puppet, etc.

Je begrijpt de behoeften van technische teams en zet hen met de neuzen in dezelfde richting. Proactiviteit is je tweede natuur en je zoekt graag mee naar de beste oplossing. Hier komt je leergierigheid naar de nieuwste technologische trends volle bak van pas.

WAT HEBBEN WIJ IN DE AANBIEDING?

Bij Droppar kom je als cloud engineer terecht in een informele werkomgeving waar collega’s en klanten centraal staan. Openheid en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van waarden. Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.

Je komt terecht in een team van cloud engineers met wie je je kennis deelt en waar je elkaar inspireert. Ook met de andere teams binnen de Fieldside cluster heb je een goed contact.  Want je kan altijd terugvallen op hun expertise, indien nodig.

We nemen de tijd om je te begeleiden op je carrièrepad op basis van jouw persoonlijk groeiplan. Gesprekken doorheen het jaar zorgen ervoor dat dit groeiplan leeft en bijgestuurd wordt waar gewenst.

Op onze social events (short-ski, familiedag, afterwork drinks, etc.) vormen we ook na de uren een hecht team en leer je je collega’s eens op een andere manier kennen!

Tenslotte bieden we een competitief salarispakket, een toffe bedrijfswagen met tankkaart, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen, en bangelijke koffie.