OnlySalesJob overview:
  • + 75 000 unieke bezoekers/maand
  • + 50 000 aantal CV’s
  • + 2 500 nieuwe CV’s/maand in onze DB
  • + 12 000 kandidaten/maand
  • + 600 klanten

Onlysalesjob NV/SA - Jobsite voor Verkoop & Marketing talenten in Belgïe

OnlySalesJob.be is de online aanwervingssite gespecialiseerd in Sales, Marketing en Retail in België.Dankzij OnlySalesJob worden professionals snel en efficiënt gelinkt aan commerciële opportuniteiten op maat van meer dan 300 bedrijven.Bekijk per bedrijf welke vacatures momenteel openstaan of maak een gratis profiel aan en blijf automatisch op de hoogte van alle vacatures die overeenkomen met uw profiel.

Op OnlySalesJob.be vindt u verkoop & marketing functies op basis van criteria terug (zoals het type van verkoopfunctie, de locatie, de gewenste ervaring, ...) en verfijnt u uw selectie tot u de job vindt waar u naar op zoek bent.

Werkgevers hebben bovendien de mogelijkheid om gerichte zoekopdrachten in de database uit te voeren en contact op te nemen met kandidaten. Kandidaten hebben van hun kant de mogelijkheid om gratis een CV te creëren om hun verkoop en/of marketing vaardigheden en ervaring zichtbaar te maken voor een zeer groot aantal werkgevers. De kandidaat heeft zelfs de mogelijkheid om anoniem te blijven in de database als hij niet direct gecontacteerd wil worden. Het is de kandidaat die beslist of hij geïnteresseerd is in een jobaanbieding.

OnlySalesJob in een notendop: